Aihearkisto: Nuorisotoiminta

Nuorten onkisat Puntuusessa

TÄNÄÄN 4.6 PIDETÄÄN PUNTUUSESSA NUORTEN ONKIKISA, KLO18.00- 20.00. PARHAILLE MITALIT JA KAIKKI PALKITAAN, LOPUKSI PULLAA JA MEHUA. JÄRJESTÄJILLÄ SYÖTIT JA ONKILAITTEET, ELI OMIA EI TARVITA, EI MAKSUJA. TERVETULOA TUOMAAN NUORET KISAAMAAN, SARJAT  ALLE 6 VUOTTA  ALKAEN.

Kerhoillat alkavat

Kerhoillat alkavat jälleen, mutta nyt poikkeudellisesti Kurikkalaisten metsästys seurojen kanssa yhteistyössä. Kerhoilloissa on muutakin kun kalastusaiheisia kerhoiltoja. Kerhot alkavat 10.9.2014 klo. 18.00 OP-kerhotiloissa, ensimmäinen kerta on tutustuminen ja syksyn ohjelman läpikäynti. Kurikan Urheilukalastajat ovat mukana toiminnassa ja aikuiset jotka haluavat tulla kerhon puitteissa tekemään omia tarvikkeita ovat tervettulleita. Toki kerhoillat on muuten suunnattu 9 – 14 vuotiaille nuorille.          Tervetuloa mukaan.

Kerhoillat alkavat, muutos aikatauluun

Tänä syksynä poikkeusellisesti kokeillaan torstai iltoina.                                                                        Eli kerho alkaa 31.10.2013 klo. 18.00 Juholassa ja tästä eteenpäin joka toinen torstai pidetään, seuraava kerho on 14.11.2013.

 

Tiistaikerho

Huomenna 23.4.2013 pidetään tämän kevään viimeinen kerhoilta.
Nyt vuorossa tapsit ja onkilaitteiden teko.
Syksyllä kerho jälleen alkaa, aikaa ei vielä tiedä.
Kaikille kerholaisille hauskaa kesän odotusta ja kireitä siimoja
toivottavasti upeiden kokemusten myöden.